YEDEK KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLAR

• KESİN KAYIT HAKKI ELDE EDEN ADAYLARIN DİKKATİNE KESİN KAYITLAR 30-31 Temmuz 2019 TARİHLERİ ARASINDA ŞAHSEN BAŞVURU İLE YAPILACAKTIR.

• ŞAHSEN GELEMEYEN ADAYLAR NOTER ONAYLI VEKÂLET İLE KAYIT YAPTIRABİLİR.
  • YEDEK LİSTEDEN KAYIT HAKKI KAZANAN ADAYLARIN İLANI 29 TEMMUZ 2019 TARİHİNDE 17:30 SONRASI YAPILACAK OLUP KAYITLARI İSE 30-31 TEMMUZ 2019 TARİHLERİ ARASINDA ALINACAKTIR
  • KAYITLAR BELİRTİLEN TARİHLERDE RESMİ GÜN VE MESAİ SAATLERİ İÇERİSİNDE YAPILACAKTIR.

• KESİN KAYIT EVRAKLARI:
  • Online Başvuru Formu (Aday öğrenci tarafından imzalı),
  • Kimlik Belgesi (Nüfus Cüzdanı veya Ehliyet) Aslı ve fotokopisi
  • Yüksek Lisans programını kazananlar için Lisans, Doktora programı kazanlar için Yüksek lisans diplomalarının aslı ve fotokopisi veya onaylı sureti
  • Yüksek Lisans programını kazananlar için Lisans, Doktora programı kazanlar için Yüksek lisans not durum belgelerinin (Transkript) aslı ve fotokopisi, veya onaylı sureti
  • ALES Sonuç Belgesi (Başvuruda kullanmış olduğunuz)
  • YDS, YÖKDİL veya Üniversitelerarası Kurulca eşdeğerliği kabul edilen benzer sınavların sonuç belgesi (Başvuruda dil puanını kullanan adaylar için)
  • YÖK tarafından geçerliliği tanınan kurumların düzenlediği Türkçe kurslarından herhangi birini başardıklarına dair belge (Yabancı uyruklular için),
  • 2 adet vesikalık fotoğraf
  • Erkek öğrencilerin askerlik sevk tehirleri yapılmak üzere Askerlik Durum Belgesinin aslı (son üç ayda alınmış olmalı).
  • Yurt dışından alınmış lisans ve yüksek lisans diplomaları için yabancı uyruklu öğrenciler hariç YÖK tarafından onaylanmış denklik belgesi. Yabancı uyruklu adaylar için YÖK tarafından onaylı tanınırlık belgesi
  • Dekont (Yöksiste Başka Bir Öğrenim Kaydınız Varsa ve Yabancı Uyruklular)

• Halk Bankası ve Ziraat Bankası ATM leri veya internet bankacılığından; Ödemeler ---- Eğitim Ödemeleri ------ Bartın Üniversitesi ve son olarak T.C kimlik numaranızı girerek öğrenim ücretinizi ödeyebilirsiniz.

• ASIL EVRAKLARINIZ İLE FOTOKOPİLERİ BİRLİKTE GETİRİNİZ.

• NOTLAR:

•  Mevcut Tezli Yüksek lisans veya doktora kaydınız varsa kesin kaydınız yapılamaz. Lisans veya ön lisans kaydınız bulunuyorsa 129 TL harç ücreti ödemeniz gerekmektedir. Halk Bankası ve Ziraat Bankası ATM leri veya internet bankacılığı kullanarak harç borcunuzu ödeyebilirsiniz. Harç borcu olan adayların kesin kaydı dekont ile yapılacaktır.
  •  E- Devlet üzerinden alınan askerlik belgesi ve mezuniyet belgesi geçerli olacaktır. Not döküm belgenizin ise Üniversitenizden alınmış olması gerekmektedir.