“Bilgisayar Destekli Veri Analizi Programları Eğitimi” yapıldı.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürlüğü olarak Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı 2018 Teknik Destek Programı Kapsamında düzenlediğimiz “Bilgisayar Destekli Veri Analizi Programları Eğitimi”  başlıklı projeyle Üniversitemiz öğretim elemanları ve lisansüstü öğrencilerine SPSS, AMOS veri analizi programlarının eğitimi verildi. Enstitü Müdürü Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ’nin açılış konuşmasının ardından eğitimler iki grup halinde Mimar Sinan Sayısal Derslik Binasındaki Konferans Salonunda 1. grup 30-31 Ekim -05-06 Kasım 2018, 2. Grup 01-02-07-08 Kasım 2018 tarihlerinde 09.00-17.00 saatleri arasında yapıldı.
Anorist İstatsitik Çözümleri Firmasından Cem GÜZEY tarafından verilen eğitimlerde 68 öğretim elemanı ve lisansüstü öğrencisi SPSS temel ve ileri, AMOS yapısal eşitlik modellemesi veri analizi programlarını uygulamalı olarak öğrenme fırsatı buldular. Eğitim sonunda katılımcılara uygulanan eğitim değerlendirme anketinin sonucunda katılımcıların eğitimciden, öğretim materyalinden ve eğitim salonundan memnun oldukları belirlendi.

• EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DANIŞMALIK VE AKADEMİK ETİK KONUSUNDA SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• DANIŞMANLIK VE AKADEMİK ETİK SÖYLEŞİSİ.

• Yabancılara Türkçe Eğitimi Lisansüstü Bilim Sınavı Sonuçları Açıklanmıştır.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü