Enstitümüz tarafından Lisansüstü Eğitimde Danışmanlık Gerçekleştirildi.

• Üniversitemiz Rektörü Uzun, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı

• Enstitümüz Tarafından 2019-2020 Bahar Dönemi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2020 yılı ilk enstitü kurulu toplantısı Enstitü Müdürü Prof.Dr. Nuriye SEMERCİ başkanlığında ana bilim dalı başkanlarının katılımı ile 25.02.2020 tarihinde gerçekleştirildi.

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un , katılımı ile 2019 yılı enstitüler durum değerlendirilmesi toplantısı gerçekleştirildi.