Enstitümüz Tarafından Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

Enstitümüze 2018-2019 Akademik Yılı Güz Yarıyılı'nda yeni kayıt yaptıran öğrenciler için 02 Ekim 2018 Salı günü saat 16.00'da Eğitim Bilimleri Enstitüsü 316 nolu seminer salonunda özlük hakları ve sorumlulukları konusunda Enstitü Müdürümüz Prof. Dr. Nuriye SEMERCİ başkanlığında Anabilim Dalı Başkanlarının ve danışmanların katılımı ile oryantasyon eğitimi gerçekleştirilmiştir.
  • Üniversitemiz Rektörü Uzun, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı

• Enstitümüz Tarafından 2019-2020 Bahar Dönemi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2020 yılı ilk enstitü kurulu toplantısı Enstitü Müdürü Prof.Dr. Nuriye SEMERCİ başkanlığında ana bilim dalı başkanlarının katılımı ile 25.02.2020 tarihinde gerçekleştirildi.

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un , katılımı ile 2019 yılı enstitüler durum değerlendirilmesi toplantısı gerçekleştirildi.