“Konuşma Çözümlemesi Üzerine Temel Bilgilendirme” etkinliği gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından 15.11.2018 tarihinde Kutlubey- Yazıcılar Yerleşkesi Mimar Sinan Sayısal Derslik Binası Konferans salonunda Araştırma Görevlisi Betül ÇİMENLİ’nin konuşmacı olduğu “Konuşma Çözümlemesi Üzerine Temel Bilgilendirme” etkinliği gerçekleştirildi. Akademik personelimiz ve lisansüstü öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte uygulamalı örneklerin sunumu ve konuşma çözümlemesinin yaygın olarak kullanıldığı bilimsel çalışma alanları ve ülkemiz ve dünyada yapılan çalışmalar anlatıldı.

• Üniversitemiz Rektörü Uzun, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı

• Enstitümüz Tarafından 2019-2020 Bahar Dönemi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2020 yılı ilk enstitü kurulu toplantısı Enstitü Müdürü Prof.Dr. Nuriye SEMERCİ başkanlığında ana bilim dalı başkanlarının katılımı ile 25.02.2020 tarihinde gerçekleştirildi.

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un , katılımı ile 2019 yılı enstitüler durum değerlendirilmesi toplantısı gerçekleştirildi.