“Konuşma Çözümlemesi Üzerine Temel Bilgilendirme” etkinliği gerçekleştirildi.

Bartın Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü tarafından 15.11.2018 tarihinde Kutlubey- Yazıcılar Yerleşkesi Mimar Sinan Sayısal Derslik Binası Konferans salonunda Araştırma Görevlisi Betül ÇİMENLİ’nin konuşmacı olduğu “Konuşma Çözümlemesi Üzerine Temel Bilgilendirme” etkinliği gerçekleştirildi. Akademik personelimiz ve lisansüstü öğrencilerimizin katıldığı etkinlikte uygulamalı örneklerin sunumu ve konuşma çözümlemesinin yaygın olarak kullanıldığı bilimsel çalışma alanları ve ülkemiz ve dünyada yapılan çalışmalar anlatıldı.

• EĞİTİM BİLİMLERİ ENSTİTÜSÜ MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN DANIŞMALIK VE AKADEMİK ETİK KONUSUNDA SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

• DANIŞMANLIK VE AKADEMİK ETİK SÖYLEŞİSİ.

• Yabancılara Türkçe Eğitimi Lisansüstü Bilim Sınavı Sonuçları Açıklanmıştır.

Eğitim Bilimleri Enstitüsü