Lisansüstü Eğitimde Danışmanlık

Bartın Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü
Akademik Danışmanlık Yapan Öğretim Üyeleri Davetlidir.
Tarih: 05.04.2018
Saat: 13:00
Yer: Kutlubey Yazıcılar Yerleşkesi Mehmet Akif Ersoy Dersliği Amfi-9

• Üniversitemiz Rektörü Uzun, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı

• Enstitümüz Tarafından 2019-2020 Bahar Dönemi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2020 yılı ilk enstitü kurulu toplantısı Enstitü Müdürü Prof.Dr. Nuriye SEMERCİ başkanlığında ana bilim dalı başkanlarının katılımı ile 25.02.2020 tarihinde gerçekleştirildi.

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un , katılımı ile 2019 yılı enstitüler durum değerlendirilmesi toplantısı gerçekleştirildi.