Üniversitemiz Misyon ve Vizyonu

• Enstitümüzde video konferans ile ilk tez savunma sınavı gerçekleştirilmiştir.

• Şennur DEMİR'in Tez Savunma Sınavı. - 2020-13/01- Video Konferans yolu ile Enstitü olarak, ilk yüksek lisans tez savunma sınavımızı yapıyoruz. Katılmak isteyenler için sitemizden katılım linki yayınlanacaktır.

• Eğitim Bilimleri Enstitü Yönetim kurulu yeni tip korona virüs (Covid-19) salgını nedeniyle alınan tedbirler kapsamında 20.04.2020 tarihinde Enstitü müdürümüz Prof.Dr. Nuriye SEMERCİ' nin başkanlığında video konferans sistemiyle toplanmıştır.

• 2019-2020 Önlisans, Lisans ve Lisansüstü Akademik Takvimi Güncellenmiştir.

• Derslerin Uzaktan Öğretim Yoluyla İşlenmesi ile ilgili "BİLGİLENDİRME NOTU"

• Office 365 Hesapları Hakkında

• Üniversitemiz Rektörü Uzun, şehitlerimiz için başsağlığı mesajı yayımladı

• Enstitümüz Tarafından 2019-2020 Bahar Dönemi Oryantasyon Eğitimi Gerçekleştirildi.

• Eğitim Bilimleri Enstitüsü 2020 yılı ilk enstitü kurulu toplantısı Enstitü Müdürü Prof.Dr. Nuriye SEMERCİ başkanlığında ana bilim dalı başkanlarının katılımı ile 25.02.2020 tarihinde gerçekleştirildi.

• Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun’un , katılımı ile 2019 yılı enstitüler durum değerlendirilmesi toplantısı gerçekleştirildi.